Arbeta hos oss

Gruppchef inom Regulatory Affairs & Medical Writing

H&P Search & Interim söker nu åt vår uppdragsgivare, Pharm Assist, en engagerad medarbetare för den spännande rollen som Gruppchef inom Regulatory Affairs och Medical Writing (RA/MW) för läkemedel. Tjänsten innefattar också att genomföra uppdrag som senior konsult inom Regulatory Affairs med fokus på läkemedel. I rollen rapporterar du direkt till VD och är medlem av företagsledningen. Tjänsten är förlagd till kontoret i centrala Uppsala och periodvis till kundernas kontor, vanligen i Uppsala- eller Stockholmsområdet. Vi arbetar numera också en del hemifrån.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär personalansvar för 10-15 personer/konsulter. Man fördelar uppdrag och resurser i teamet, utvecklar teamets kompetens samt håller i utvecklingssamtal och gruppmöten. Vidare ska man i tjänsten bidra till företagets strategiska utveckling, vara kontaktperson mot myndigheter samt samarbeta med kunder inom RA/MW och skapa offerter och arbetsordrar till dessa. Dessutom innefattar tjänsten att själv genomföra uppdrag som senior Regulatory Affairs-konsult som specialist och självständigt kunna bistå kunder med regulatorisk kompetens genom produktens hela livscykel. På Pharm Assist samrbetar vi som team och som gruppchef har man en viktig roll att bidra till ett gott samarbetsklimat där man delar kunskap och nätverk när det behövs.

Arbetsuppgifterna kan, beroende på din bakgrund, innebära sammanställning av ny- och ändringsansökningar, procedursamordning, bearbetning av produktinformation och märkning, hantering av lokala databaser för Norden, allmän rådgivning kring lokala regulatoriska krav samt granskning av marknadsföringsmaterial. Dessutom innebär tjänsten att vara intern projektledare när flera konsulter jobbar i samma projekt och att vara regulatorisk vägledare till Medical Writers.

Vem är du?

Du är apotekare eller motsvarande och har minst 5-10 års erfarenhet från arbete med Regulatory Affairs, inom läkemedelsindustrin och/eller myndighet. Erfarenhet som konsult och som ledare eller chef är meriterande. Som person är du självgående, serviceinriktad, tar egna initiativ och visar alltid ansvar för eget arbete och för att bidra till ett gott samarbete med andra. Du är noggrann, strukturerad och har god förmåga att prioritera och utnyttja din tid effektivt. Vidare har du god förmåga att nätverka och värdesätter samarbete över funktionsgränserna internt och med kunder. Du har en stark kommunikativ förmåga och har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är resultatorienterad och inte rädd att kavla upp ärmarna i det vardagliga arbetet. Du trivs i en entreprenöriell miljö, inspirerar andra genom ditt engagemang och passion och du skapar en kultur av ägande och engagemang, alltid med företagets vision och strategi i åtanke.

Ansökan

Om detta låter intressant för dig, kontakta någon av oss nedan för mer information.

H&P Search & Interim

Catharina Bergold, Recruitment Consultant
Catharina.Bergold@hpsearch.se
+46 (0) 702 179 879

Leif Olsson, Partner                
Leif.Olsson@hpsearch.se
+46 (0) 706 994 780

Torbjörn Ströberg , Partner
Torbjorn.Stroberg@hpsearch.se
+46 (0) 703 778 774