Pharm Assist expanderar

Vi har glädjen att meddela att Anna-Maria Aulin har anställts som expertkonsult inom Regulatory Affairs för läkemedelsprodukter. Anna-Maria är apotekare och kommer att som expert huvudsakligen fokusera på Farmakovigilans, GDP och Regulatory Affairs för läkemedelsprodukter. Hon har mer än 10 års arbete som konsult inom Regulatory Affairs och har arbetat med både lokala och globala projekt. Anna Maria är van att stödja både små och multinationella företag med nyregistreringar, produktunderhåll inklusive publiceringsarbete och inskick (eCTD). Anna Maria har erfarenhet att arbeta som lokalt biverkningsansvarig samt som reklamationshandläggare för produkter som marknadsförs de nordiska marknaderna.

”Vi är glada att kunna rekrytera Anna Maria för att komplettera vårt team på Pharm Assist. Hennes breda kompetens och erfarenhet som konsult kommer väl till pass i vår ambition att fortsätta att växa”, säger Pharm Assists VD, Johan von Heijne.

För ytterligare information:
Johan von Heijne, VD Pharm Assist Sweden AB, +46-705 95 15 10.

Pharm Assist är ett ledande svenskt tjänsteföretag som levererar konsulttjänster och rådgivning inom kvalitet och regulatory affairs till läkemedels- och medicintekniska företag. Företaget har funnits sedan 1996 och assisterat över 200 företag genom åren.

Pharm Assists målsättning är att underlätta för läkemedels- och medicintekniska företag att utveckla, tillverka och marknadsföra läkemedel och medicintekniska produkter på ett effektivt och säkert sätt. Tillsammans vill vi sträva efter att förbättra både behandling och säkerhet inom hälsovården.