Pharm Assist flyttar till nya lokaler

Pharm Assist vill informera sina kunder och partners om att företaget flyttar till nya lokaler idag. Den nya adressen för Pharm Assist Sweden AB är Fyristorg 6, 753 10 Uppsala. Kontoret är inrymt i ”Gamla Gillet” mitt i centrala Uppsala, en byggnad som är känd bland många. Fastigheten har medeltida anor. Byggnaden som står där idag är från 1712 och inrymde då ett hospital för sjuka och mindre bemedlade.

”Flytten till Gamla Gillet gör det möjligt för oss att expandera inom vissa marknadssegment och i linje med vår nuvarande tillväxtstrategi”, kommenterar Mats Ehrnebo, Pharm Assists styrelseordförande och ägare. ”De nya lokalerna är väl anpassade efter våra behov och möjliggör för våra anställda att fortsatt leverera kvalificerade tjänster och råd till kunder och partners”, säger Johan von Heijne, VD för Pharm Assist.

För ytterligare information:
Johan von Heijne, VD Pharm Assist Sweden AB, +46-705 95 15 10