Pharm Assist växlar upp inom medicinteknik

Vi har glädjen att meddela att Annika Tallsjö har anställts som expertkonsult inom medicinteknik och medicintekniska produkter. Annika kommer att tillsammans med VD Johan von Heijne och övriga i teamet fortsätta att utveckla det medicintekniska affärsområdet. Annika har lång och gedigen erfarenhet från Life Science, främst inom medicinteknik men även inom läkemedel. Hon har i första hand arbetat i mindre företag och är väl förtrogen med att arbeta effektivt och noggrant för att snabbt nå marknaden med nya och innovativa produkter.

Annika kommer närmast från Uppsalabolaget Kibion AB där hon sedan 2017 varit QA och RA manager med ansvar för företagets medicintekniska produkter. Hon har tidigare arbetat som kvalitetsansvarig i företag som till exempel Mikrolab Stockholm AB, MKL Diagnostics AB, Novus Scientific AB, Medicago AB och AroCell AB. Hon har även erfarenhet som projektledare inom flera produktutvecklingsbolag.

Annika har även erfarenhet av att leda utbildningar inom bland annat kvalitet, dokumentation, internrevision, ärendehantering, vigilans och GMP. Hon har arbetat mycket med kravställande och revision av kontraktstillverkare och kritiska leverantörer.

”Vi är mycket glada att Annika blir del av teamet på Pharm Assist. Hennes breda erfarenhet i ett av de områden som vi vill växa inom kommer att vara till stor hjälp och kommer väl till pass i vår strävan att ge kompetent vägledning med stort engagemang till våra nuvarande och nya kunder” säger Pharm Assists VD Johan von Heijne.

För ytterligare information:
Johan von Heijne, VD Pharm Assist Sweden AB, +46-705 95 15 10