Nya medarbetare på Pharm Assist

Pharm Assist har utökat med kompetenser inom Regulatory Affairs och GDP.

Elisabeth Widmark

Vi är så glada över att kunna välkomna Elisabeth Widmark till oss på Pharm Assist. Elisabeth har mer än 10 års erfarenhet av Regulatory Affairs, främst från Fresenius-Kabi koncernen där hon arbetat både internationellt och för det svenska dotterbolaget. Elisabeth har även haft rollen som Local Safety Officer och är väl förtrogen med farmakovigilans-regelverket inom EU.

 

Evelyn Hansson

Vi är också jättenöjda med att Evelyn Hansson blivit en del av vårt team. Evelyn har tidigare arbetat som apotekare inom Apoteksgruppen där hon varit huvudansvarig för kvalitetsarbetet och läkemedelshanteringen. Evelyn har introducerats till GDP och hur det tillämpas inom läkemedelsindustrin och som första uppdrag hanterar hon reklamationer och avvikelser för en av våra uppdragsgivare.

Vi hoppas att Elisabeth och Evelyn ska trivas hos oss!