Ny ledning för Pharm Assist

Vi vill passa på att presentera vår nya VD, Maria Nilsson Hagberg, som tillträder den 1 september. Maria har arbetat många år inom Regulatory Affairs och är sedan ett år tillbaka projektledare och vice VD för Pharm Assist.

”Jag är verkligen entusiastisk inför min nya roll och ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten. Vi är ett mindre företag med personligt engagemang i kundernas projekt och det är något som jag vill hålla fast vid även när vi växer oss större. Kunderna ska trivas med oss och känna sig helt trygga med Pharm Assists kompetens och leveranssäkerhet. Min målsättning är också att Pharm Assist ska vara en attraktiv arbetsplats och att vi ska fortsätta erbjuda erfarna, positiva och engagerade konsulter som kan möta kundernas skiftande behov. Framöver kommer vi också att synas mer och förhoppningsvis bli ett naturligt val av samarbetspartner för fler företag inom läkemedel och medicinteknik.”

Mats Ehrnebo, grundare och tidigare VD för Pharm Assist, väljer att trappa ner sitt arbete inom företaget men är kvar som ägare och styrelseordförande. ”Jag är mycket glad att Maria vill driva Pharm Assist vidare, hon har genomfört en rad positiva förändringar under sitt år som vice VD, och hennes långa erfarenhet av läkemedelsbranschen och våra specifika tjänster ger henne alla förutsättningar för framgång med företaget.”

Vi önskar Maria och Mats lycka till!